top of page

Contacte

Digues quina formació necessites i et farem un pressupost a mida, sense cap compromís. Tot i estar situats al Vallès, ens desplacem per tot el territori. 

Treball en equips
Extintor de CO2
Risc elèctric 1
Risc elèctric 2
Formació tècnica
Equips d'Alarma i Evacuació
Formació bàsica contra incendis
Tallers: l'ofici dels Bombers
Formació de DEA / DESA
Plans d'Autoprotecció
Equips de Primera Intervenció (EPI)

Missatge enviat correctament. En breu ens posarem en contacte amb tu.

Avís legal:

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de CONTRAFOC FORMACIÓ SL amb CIF B66849100 amb domicili al Carrer Sant Cugat, 18, 08201 de Sabadell (Barcelona), i que a continuació es relacionaran les seves respectives finalitats, termini de conservació i bases legitimadores. Per a aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com la possible cessió i transferències internacionals que CONTRAFOC FORMACIÓ SL tingui previst realitzar:

  • Finalitat: atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de cookies.

  • Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.

  • Base legítima: el consentiment de l’interessat/da.

 

D’acord amb els drets que li ofereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir drets d’accés, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades personals, així com la renovació del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal Carrer Sant Cugat, 18, 08201 de Sabadell, (Barcelona) o al correu electrònic CONTRAFOC.FORMACIO@GMAIL.COM. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar reclamació que consideri oportuna.

 

Les dades identificades amb un (*) s’entenen com camps obligatoris i requerits, en conseqüència es consideren necessaris per a tramitar les finalitats anomenades anteriorment. Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de CONTRAFOC FORMACIÓ SL.

bottom of page